L'Escola d'Acollida es consolida com un model d'integració i acolliment

04/12/2019

Els participants de l'última edició de l'Escola d'Acollida han rebut el diploma acreditatiu del curs que s'ha impartit al llarg del mes d'octubre. L'objectiu principal de l'Escola d'Acollida és facilitar la integració de les persones nouvingudes.

La regidora de Serveis Socials i Polítiques Inclusives, Gemma Cerdá, ha entregat els diplomes a les 24 persones que han participat en l'última edició de l'Escola d'Acollida que s'ha impartit des de l'oficina Pangea de l'Ajuntament de Benicarló. En aquesta edició, que s'ha dut a terme durant el mes d'octubre, ha participat alumnat procedent del Marroc, Colòmbia, Veneçuela, Egipte i Hondures.

Aquest programa voluntari de comprensió i formació garanteix les persones nouvingudes el coneixement dels valors i regles de convivència democràtica per tal que puguen millorar la qualitat de la seua integració. Durant el curs, els alumnes reben formació en legislació, estructura política, cultura, geografia i història i els idiomes oficials de la Comunitat Valenciana, així com les implicacions de la diversitat cultural i els valors i regles de la convivència.

Per a la realització d'aquest programa es compte amb personal docent titulat, amb un equip especialitzat de la Guàrdia Civil, amb professionals de l'Àrea de Salut Comunitària i amb personal tècnic de l'Àrea de Serveis Socials.

-->