Una Ruta dels Mollons i Forns de Calç per a descobrir el terme de Benicarló

La Regidoria d'Agricultura ha elaborat un díptic amb la ubicació dels mollons i els forns de calç del terme municipal de Benicarló, incloent un mapa i informació sobre la funció i la història de les construccions. La ruta recorre la zona oest del terme de Benicarló i es pot fer tant a peu com en bicicleta.

Benicarló homenatja els dos veïns deportats al camp de concentració de Mauthausen

Els benicarlandos Antonio Machordom Coll i José Calvet Febrer van ser deportats a Mauthausen i posteriorment assassinats al camp de Gusen al 1942. L'acte ha servit per a transmetre a les futures generacions uns fets que mai més s'han de tornar a repetir.

Joventut i el CIPFP ensenyen els joves com cuinar de manera fàcil i saludable

La iniciativa ha consistit en la gravació de tres vídeos on alumnat de Cuina del Centre Integrat Públic de Formació Professional mostra fins a 15 receptes especialment adreçades a què joves i estudiants milloren la seua dieta. Ensenyen receptes d'ensalades, creps, brownie saludable, natxos i guacamole, pasta amb salsa carbonara, truita de pataques xips, palmeretes, galetes o bombons.

Benicarló celebra el Mes de la Discapacitat amb una programació adaptada a les circumstàncies

El programa inclou tallers de cuina, exposicions, esport, teatre i xarrades en línia. Les activitats compleixen amb totes les mesures d'higiene i seguretat.

Benicarló rebrà 444.326 euros de la Diputació a través del Fons de Cooperació Municipal

És la part que li correspon al municipi dels 11,2 milions d'euros que la Diputació de Castelló ha aportat al fons creat per la Generalitat Valenciana. Es destinaran a reforçar partides que s'han incrementat a causa de la pandèmia, com Serveis Socials, Medi Ambient i Promoció Econòmica.

Benicarló aprova per unanimitat el I Pla Municipal de la Infància i l’Adolescència

El document ha de suposar l'instrument bàsic per a la planificació, la determinació d'objectius i l'aplicació d'actuacions que s'han de dur a terme en matèria de drets infantils. En el procés d'elaboració del Pla han participat entitats socials, tècnics municipals, AMPES, personal docent i una representació de xiquets, xiquetes i adolescents del municipi elegits democràticament en l'àmbit escolar.

La comissió promotora de les empreses del Polígon aprova el projecte d’estatuts de l’EGM

Aquesta aprovació suposa un pas més en la constitució de l'Entitat de Gestió i Modernització (EGM) per a l'àrea industrial Abastos-Collet.

S’inaugura al Mucbe l’exposició «Terra d’ibers», un viatge de 2.500 anys als orígens de Benicarló

La mostra presenta la col·lecció dels fons arqueològics del museu de forma atractiva i pedagògica, millorant notablement els continguts expositius que es mostraven fins ara. El projecte posa en valor la història dels primers pobladors de Benicarló i permet els visitants entendre una mica més com vivien els ibers o com s'organitzaven socialment.

Surten a licitació tres grans projectes inclosos en l’estratègia EDUSI

La redacció dels projectes de l'Eix Cívic Central i de la Via Verda Litoral estan inclosos en la mateixa licitació, en dos lots diferents, mentre que els treballs previs d'adequació dels terrenys del Mas de Fabra i l'excavació arqueològica i l'estudi del jaciment formen part de la segona licitació. Els projectes estan cofinançats pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI).

Esports prepara la Campanya d’Estiu amb la participació de les entitats locals

Les entitats poden enviar les propostes fins al 7 de maig. Les activitats estaran subjectes a la normativa sanitària i al compliment de les restriccions que hi haja en cada moment.

-->