Tot a punt per a la celebraciˇ de Tots Sants

28/10/2019

La Brigada d'Obres i Serveis estÓ enllestint els treballs de pintura i desbrossament del Cementeri Municipal de cara al proper 1 de novembre, Dia de Tots Sants. La Policia Local ultima l'operatiu de seguretat, que comenšarÓ dijous, dia 31, de vesprada.

Com cada any per aquestes dates, els operaris de la Brigada d'Obres i Serveis estan rematant els ˙ltims detalls per tal que el Cementeri Municipal estiga en perfectes condicions de cara a la celebraciˇ del Dia de Tots Sants, el proper divendres 1 de novembre. Els treballs s'han centrat en repintar les parets del Cementeri, com cada any, i en el desbrossament dels voltants, tot i que dos operaris treballen durant tot l'any per a tindre les instalĚlacions en perfectes condicions.

Operatiu de seguretat

Pel que fa a l'operatiu de les forces de seguretat, la Policia Local serÓ l'encarregada de coordinar els accessos al cementeri des de l'antiga N-340 i de regular el trÓnsit dels voltants. Concretament, el camÝ d'Ulldecona serÓ de sentit ˙nic i la sortida es farÓ per la part de darrere. Els agents tambÚ gestionaran l'aparcament de vehicles i faran tasques de vigilÓncia i informaciˇ.

L'operatiu comenšarÓ dijous 31 d'octubre, tot i que els canvis de sentit es faran efectius el mateix divendres dia 1.

-->