Benicarlˇ es prepara per a les vacunacions massives que comenšaran a lĺabril

29/03/2021

L'annex cobert del Pavellˇ Poliesportiu serÓ l'espai escollit per a dur a terme les vacunacions massives a la poblaciˇ general. L'entrada al recinte es farÓ pel carrer de les Illes CanÓries i la sortida pel carrer d'Andalusia.

L'Ajuntament de Benicarlˇ estÓ ultimant els detalls per a quŔ en les pr˛ximes setmanes puguen comenšar les vacunacions massives. AixÝ ho ha confirmat l'alcaldessa de Benicarlˇ, Xaro Miralles, que ha avanšat que źfinalment, l'edifici escollit serÓ l'annex cobert del Pavellˇ Poliesportiu, un espai molt gran que permetrÓ disposar de zona d'espera, zona de vacunaciˇ i zona post-vacuna╗.

Per tal de concretar totes les necessitats, Xaro Miralles s'ha reunit recentment amb els responsables sanitaris de l'└rea de Salut: David Blasco, director mŔdic de l'Hospital de Vinar˛s, Enrique Manzano, coordinador d'Infermeria de l'Hospital de Vinar˛s, Javier Ballester, director del Centre de Salut Integrat de Benicarlˇ, i Francisco Ferrer, coordinador d'Infermeria del Centre de Salut.

En consens amb totes les autoritats sanitÓries, s'ha decidit que l'entrada al recinte es farÓ pel carrer de les Illes CanÓries i la sortida pel carrer d'Andalusia. A l'exterior, s'habilitaran diferents zones d'aparcament, tot i que, al tractar-se d'una zona cŔntrica, es podrÓ acudir a peu sense problemes.

La coordinaciˇ de tot el procÚs de vacunaciˇ anirÓ a cÓrrec de personal sanitari, que s'ocuparÓ de rebre les persones, registrar-les i guiar-les per tot el recorregut. L'Ajuntament, per la seua banda, s'encarregarÓ de la instalĚlaciˇ dels punts d'electricitat necessaris, les carpes, les tanques i els cartells informatius.

Si l'arribada de dosis compleix els trÓmits previstos, les vacunacions massives podrien comenšar a mitjans d'aquest mes d'abril.

L'alcaldessa s'ha mostrat źesperanšada que el procÚs de vacunaciˇ puga comenšar el mÚs rÓpid possible perquŔ suposarÓ un pas endavant fonamental per poder posar fi a la pandŔmia╗ i ha constatat que źles vacunacions s'allargaran fins al mes d'octubre╗.

Els punts de vacunaciˇ establerts a tota l'└rea de Salut de Vinar˛s seran Benicarlˇ, Vinar˛s, PenÝscola, AlcalÓ de Xivert, Morella i Traiguera.

-->