El Mucbe amplia l’oferta expositiva amb la mostra ‘Abismes’, de Sergi Marcos

26/03/2021

És una col·lecció formada per una cinquantena de quadres abstractes que són una evolució dins de l'obra de l'artista. La mostra es pot veure fins al 8 de maig.

Ja es pot visitar al Mucbe l'exposició «Abismes», de l'artista Sergi Marcos, una mostra formada per 50 quadres que, segons ha reconegut el propi artista, «són una evolució i alhora una graó dins de la meua obra, perquè recupero alguns aspectes del gest més pur i més abstracte i alhora també puc aprofundir a partir d'aquesta manera de fer amb coses més personals».

El regidor de Cultura, Pedro Manchón, s'ha mostrat molt satisfet de poder comptar amb la col·lecció a Benicarló i ha ressaltat que «aquesta és una de les magnífiques exposicions amb les quals comptem al Mucbe».

Sergi Marcos ha reconegut que «el títol fa referència a la cerca interior, que m'ha permès expressar i arriscar-me amb aquest tipus d'obra de gest i abstracció» i ha manifestat que «vull que les persones es puguen endinsar en l'obra i que rescaten el que els puga servir».

A més, també es pot veure la secció «Vida privada», que forma part de l'obra anterior de l'artista i que parla sobre la cerca i la necessitat de la privacitat i de la privació.

La mostra es pot veure al Mucbe fins al 8 de maig.

-->