Benicarlˇ inverteix 7.614 euros en la reparaciˇ dels parcs infantils de la ciutat

11/03/2021

Se substituiran les peces que s'han fet malbÚ i es repararÓ el paviment deteriorat per tal de garantir la mÓxima seguretat. EstÓ previst que els treballs comencen la setmana que ve.

L'Ajuntament de Benicarlˇ invertirÓ 7.614,36 euros en el manteniment i reparaciˇ dels parcs infantils de la ciutat. Els treballs comenšaran la setmana que ve i els durÓ a terme una empresa especialitzada en la matŔria, que s'encarregarÓ de substituir les peces que s'han anat deteriorant amb el temps i renovarÓ tambÚ el paviment de goma en aquells parcs que ho necessiten.

L'objectiu d'aquesta renovaciˇ, que s'ha planificat exhaustivament prŔvia inspecciˇ de tots els parcs infantils de la ciutat, Ús garantir la seguretat de tots els xiquets i xiquetes que fan servir els elements de joc dels parcs.

Habitualment, Ús la Brigada d'Obres i Serveis qui s'encarrega del manteniment diari dels parcs infantils, per˛ la necessitat de renovar algunes peces senceres ha obligat a contractar una empresa especialitzada que compta amb tots els permisos i requisits per a instalĚlar els elements homologats que requereix la normativa europea.

-->