El Ple aprova per unanimitat la sol·licitud d’ajudes per a la millora del polígon

26/02/2021

Entre les actuacions que s'inclouen en el projecte de modernització del polígon industrial El Collet destaca l'habilitació d'una zona perquč puga servir com a aparcament de camions. També estŕ prevista la millora dels accessos, de la senyalització i la instal·lació de cŕmeres de seguretat, tot per 199.992,59 euros.

El Ple de l'Ajuntament de Benicarló ha aprovat per unanimitat participar en la convocatňria d'ajudes de l'Institut Valenciŕ de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a projectes d'inversió per a la millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons, ŕrees industrials i enclavaments tecnolňgics, uns projectes que en el cas de Benicarló se centren en el polígon industrial El Collet.

En concret, des de la Regidoria de Promoció Econňmica s'ha elaborat un projecte amb actuacions de millora i modernització per al polígon per un valor de 199.992,59 euros. Entre les actuacions subvencionables destaca l'asfaltat i la il·luminació d'una zona perquč servisca com a aparcament de camions. A més, també s'ha projectat la millora dels accessos, de la senyalització horitzontal i la instal·lació de cŕmeres de seguretat CCTV per tal de millorar la vigilŕncia.

-->