Comerç fa una crida a les empreses a participar en la plataforma ‘A un clic Benicarló’

26/01/2021

De moment, 26 empreses de Benicarló ja tenen introduïts els seus productes en la plataforma. Està previst que comence a funcionar a finals de febrer.

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Benicarló està ultimant els detalls per a llançar la plataforma de comerç electrònic 'A un clic Benicarló', un projecte que pretén integrar tota l'oferta comercial de Benicarló i en el qual podran participar des de xicotets comerços fins a empreses de serveis, restaurants o cafeteries.

L'objectiu és que el comprador tinga en una única plataforma la informació necessària de cada establiment, els formularis i els links de contacte directes per tal de poder fer les comandes de forma àgil, com en una botiga en línia pròpia. A més, cada botiga integrada en la plataforma tindrà el seu propi espai personalitzat i tindrà també el control de la gestió individual del seu establiment en línia.

La regidora de Comerç, Clara Cid, ha dit que «estem molt il·lusionats amb aquest projecte que permetrà una interacció directa i senzilla entre clients i venedors» i ha fet una crida a tot el sector comercial i de serveis a participar-hi. «Quantes més empreses participen, més gran serà l'aparador i, per tant, els beneficis seran més grans per a tots».

De moment, ja són 26 les empreses i establiments comercials de Benicarló que han pujat els seus productes a la plataforma. «L'interés del sector és evident --subratlla la regidora-- i pensem que és un projecte necessari, ambiciós i que pot tenir un recorregut important. No només perquè permetrà digitalitzar les nostres empreses per tal de ser més competitius en la venda en línia sinó perquè, a més, ajudarà a explorar noves línies de negoci».

A hores d'ara, el treball de desenvolupament de la plataforma ja està molt avançat i es preveu que comence a funcionar a finals de febrer.

Les empreses interessades a formar part de la plataforma Marketplace Benicarló poden posar-se en contacte amb el Departament de Comerç a través del correu afic@ajuntamentdebenicarlo.org o del telèfon 964 82 50 13. També poden contactar directament amb la plataforma a través de l'adreça www.aunclic.shop/informacion.

-->