Policia Local intensificarÓ els controls i vigilarÓ especialment les reunions de joves

25/01/2021

Es prestarÓ especial atenciˇ a la sortida dels centres educatius, places i parcs i llocs habituals de trobada. El compliment de les mesures en els establiments que preparen menjar per a emportar Ús estricte.

La Policia Local de Benicarlˇ intensificarÓ els controls en virtut de les noves restriccions dictades per la Generalitat Valenciana que han entrat en vigor avui mateix. El control se centrarÓ especialment en les trobades familiars o socials en espais p˙blics i en les reunions de joves en espais de trobada habituals, com ara places, parcs i jardins.

Pel que fa al tancament de l'hostaleria, el compliment estÓ sent estricte i en el cas dels establiments que preparen menjar per a emportar, les mesures que estan adoptant sˇn les correctes, segons ha confirmat el regidor de Policia i Governaciˇ, Ilde A˝ˇ.

El regidor ha insistit en quŔ źsom conscients que portem molts de mesos de restriccions, per˛ Ús fonamental que continuem complint les normes per a aconseguir reduir els contagis, que en aquesta tercera onada ens estan afectant de manera molt preocupant╗.

-->