Usuaris i treballadors del Centre GeriÓtric es vacunen contra la covid-19

13/01/2021

Amb els 42 treballadors i 46 usuaris del GeriÓtric Sant Bartomeu es completa la primera fase de vacunaciˇ als tres centres residencials de l'OACSE. La segona dosi comenšarÓ a administrar-se el 20 de gener a la ResidŔncia Sant Francesc.

Avui, personal del Centre de Salut de Benicarlˇ ha posat la primera dosi de la vacuna de la covid-19 a 42 treballadors i 46 usuaris del GeriÓtric Sant Bartomeu. AixÝ, es completa l'administraciˇ de la primera de les dues dosis a treballadors i usuaris dels tres centres residencials de l'Organisme Aut˛nom de Centres Socials Especialitzats (OACSE).

Amb les 88 vacunes posades avui al GeriÓtric Sant Bartomeu, les 66 administrades el passat dia 8 a la ResidŔncia i Centre de Dia El Collet i amb les 20 posades el passat dia 29 a la ResidŔncia Sant Francesc, ja hi ha un total de 174 persones entre treballadors i usuaris de l'OACSE a qui se'ls ha posat la primera de les dues dosis. Pel que fa a la segona, comenšarÓ a administrar-se a partir del 20 de gener a la ResidŔncia Sant Francesc.

Entre els tres centres hi ha hagut un total de 27 persones treballadores que han decidit no vacunar-se, una xifra que representa el 20,1% de tot el personal. Altres 19 treballadors de les tres residŔncies que actualment es troben de vacances o de permÝs es vacunaran en incorporar-se al lloc de treball.

-->