Benicarló habilita un servei de cita prèvia en línia per a realitzar tràmits municipals

13/01/2021

La nova eina disponible a la pàgina web municipal permet agilitar el procés d'agafar cita per a realitzar tràmits presencials a l'Ajuntament, que fins ara només es podia fer per telèfon. Es pot sol·licitar cita per a fer tràmits relacionats amb el Registre General, el certificat electrònic, els permisos de crema o el Padró d'Habitants.

Una de les conseqüències de la situació provocada per la covid-19 és que per a realitzar tràmits presencials a l'Ajuntament és necessari acudir amb cita prèvia des del mes de març. A partir d'ara, a banda de poder concretar-la per telèfon, també es podrà sol·licitar a través de la pàgina web municipal.

La nova eina, creada pel Departament de Serveis Informàtics, permet agilitar el procés d'agafar cita prèvia per als tràmits més habituals: presentar sol·licituds i documentació al Registre General, enviar sol·licituds a altres administracions, sol·licitar certificats administratius, sol·licitar el certificat electrònic, demanar permisos de crema o realitzar tràmits al padró d'habitants.

En concret, el nou servei compta amb un calendari que mostra els dies amb les hores disponibles per a cadascun dels serveis. Els usuaris només han de seleccionar la data de la cita i omplir les dades de contacte (nom, correu electrònic i telèfon). Al moment, els arriba un correu electrònic a l'adreça que han facilitat amb les dades de la cita i un botó per tal de confirmar-la i que quede registrada com una cita concretada.

-->