Notícies destacades

Medi Ambient transformarà una parcel·la de 3.000 metres quadrats en un parc verd

19/11/2020

La zona està ubicada a l'avinguda del Maestrat, a tocar de l'antiga N340. El projecte s'emmarca en les propostes que va fer la ciutadania a través dels Pressupostos Participatius.

La Regidoria de Medi Ambient ha iniciat els treballs d'un nou projecte per a transformar una parcel·la de 2.918 metres quadrats en un parc verd que permetrà la ciutadania gaudir de la natura dins de l'àmbit urbà.

El projecte conservarà part de la vegetació preexistent i preveu plantar arbres caducs, de manera que l'aprofitament horari serà màxim: ombra a l'estiu i sol a l'hivern.

La regidora de Medi Ambient i Participació Ciutadana, Filo Agut, ha valorat aquesta actuació com «una aposta per recuperar per a la ciutadania un espai que ara mateix està desaprofitat». Agut ha explicat que «el fet de guanyar una gran zona verda per a la ciutat no només ajudarà a combatre la contaminació sinó que contribuirà a millorar el benestar emocional i la salut física, fomentarà la vida a l'aire lliure i incrementarà la consciència ambiental».

Aquesta actuació s'emmarca dins de les propostes que va fer la ciutadania a través dels Pressupostos Participatius de 2019.

-->