Notícies destacades

Policia Local afavorirà la rotació de vehicles al pàrquing de la plaça de Mossén Tomás

07/10/2020

A partir del 13 d'octubre, l'aparcament públic es tancarà per a realitzar tasques de neteja i desinfecció. Una vegada es torne a obrir, es faran controls aleatoris per a evitar les estades de més de 24 hores.

El regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, acompanyat de l'oficial i cap accidental de la Policia Local, Juan Gasch, ha anunciat avui que la Policia Local reforçarà el control d'entrada i sortida de vehicles del pàrquing de la plaça de Mossén Tomás per a fomentar la rotació de vehicles i evitar que s'utilitze com un aparcament privat.

«En els últims mesos --ha dit el regidor-- hem detectat que hi ha vehicles estacionats durant llargs períodes de temps que impedeixen que altres ciutadans puguen fer servir alguna de les 120 places disponibles». «La nostra voluntat --ha afegit Ilde Añó-- és que siga un pàrquing d'alta disponibilitat que la gent puga utilitzar per a fer compres al centre, deixar o recollir els xiquets i xiquetes de l'escola o anar al Mercat del Dimecres». «Si hi ha vehicles permanentment estacionats --ha constatat el regidor--, impedim la rotació i limitem la seua utilitat».

Aprofitant aquest canvi d'usos, el pàrquing tancarà a partir del 13 d'octubre per a dur a terme tasques de neteja i desinfecció. «Des que es va obrir, el 2016, no s'havia tancat, excepte per les pluges d'octubre de 2018, --ha explicat el regidor-- i, amb la col·laboració de la Brigada d'Obres i Serveis, es duran a terme algunes millores en la rampa de sortida, es pintaran números en cadascuna de les places i es farà una revisió a fons de l'enllumenat».

Segons ha explicat l'oficial i cap accidental de la Policia Local, el tancament es farà efectiu a les 0.00 hores del dia 13 d'octubre. «Tancarem la porta d'entrada, de manera que els vehicles no podran accedir i esperarem que els propietaris retiren tots els cotxes per a començar les tasques de desinfecció i millora». «La voluntat de la Policia Local --ha assenyalat Juan Gasch-- és aprofitar aquests treballs de millora per a començar de nou i apostar per un pàrquing d'ús rotatori, no un pàrquing d'ús exclusiu per a alguns veïns».

Amb la numeració de les places, la Policia Local podrà establir controls aleatoris per a determinar el temps d'estada de cada vehicle, que no podrà ser superior a 24 hores.

-->