Notícies destacades

Comença la campanya per animar a comprar al xicotet comerç local

01/10/2020

Per cada 20 euros de compra, l'Ajuntament en subvenciona 5, que es podran gastar en els 26 comerços adherits a la campanya. En total, s'han llançat més de 1.000 vals de 5 euros.

Avui ha començat la campanya per a promoure les compres en el xicotet comerç local que la Regidoria de Comerç ha posat en marxa per a dinamitzar el sector i contribuir a millorar l'economia familiar. Així, per cada 20 euros de compra, els clients rebran un val de descompte de 5 euros per compra o servei que podran utilitzar en un establiment diferent.

En la campanya hi participen 26 establiments de Benicarló, que rebran cadascun 40 vals per a repartir entre la clientela, de manera que s'han repartit 1.040 vals en total. Només es podrà entregar un val de cinc euros de descompte per compra o servei.

«Des que va començar la crisi sanitària provocada per la covid19 --ha dit la regidora de Comerç, Clara Cid-- no hem parat de treballar buscant solucions per a què Benicarló es recupere el més prompte possible, ajudant les empreses i comerços a seguir endavant i evitar el tancament del xicotet comerç». «Estem convençuts --ha subratllat-- que donar suport al comerç local ens permetrà mantindre viu el teixit empresarial de Benicarló, crearà ocupació i contribuirà al creixement de la nostra economia»

Aquesta iniciativa que arranca avui se suma a la campanya que la Regidoria de Comerç va posar en marxa al mes de juliol amb el lema «Sense tu no hi ha color», per a promoure el consum local i de proximitat i animar la ciutadania a comprar al xicotet comerç i a consumir els productes del camp i la mar de Benicarló.

-->