Notícies destacades

La Policia Local reforça la seua estructura amb un inspector i un oficial

28/08/2020

L'inspector ocuparà, de manera accidental, el càrrec de cap de la Policia Local. La setmana que ve prendran possessió els 13 nous agents que actualment estan en pràctiques.

El cos de la Policia Local de Benicarló ha reforçat la seua estructura incorporant aquest mes d'agost un inspector i un oficial. L'inspector, Víctor Cheto, assumirà a més, i de manera accidental, les tasques de cap de la Policia Local, mentre que el nou oficial, Carlos Caspe, se sumarà als quatre oficials que ja té el cos.

A més, la setmana que ve prendran possessió els 13 agents que passaran a integrar la plantilla de Policia Local de manera definitiva i que durant els dos últims mesos han estat en període de pràctiques.

«Amb totes aquestes incorporacions --ha dit l'alcaldessa, Xaro Miralles--, fem un pas molt important en la consolidació de la plantilla de la Policia Local i assegurem la reorganització i l'optimització de recursos, a més de reforçar l'estructura de comandaments».

Xaro Miralles ha reconegut que «en aquests moments [en referència a la situació de pandèmia], és important disposar d'una plantilla en condicions que ens permeta reforçar i garantir la seguretat ciutadana».

-->