Notícies destacades

Benicarló serà ‘escrupolosament estricte’ en el compliment de les noves mesures anticovid19

18/08/2020

La celebració de les Festes Patronals no eximirà en cap cas del compliment de la nova normativa. Tots els actes inclosos al programa s'adaptaran a les noves restriccions per a reduir els contagis.

L'Ajuntament de Benicarló ja ha activat tots els serveis serveis i recursos municipals per a assegurar el compliment de les noves mesures per a controlar la transmissió de la covid19 que han entrat en vigor avui mateix.

Així ho ha confirmat l'alcaldessa de la ciutat, Xaro Miralles, que ha anunciat que «serem escrupolosament estrictes a l'hora de complir tota la normativa» i ha reiterat que «a pesar que la setmana que ve estarem en Festes Patronals, les mesures seran d'obligat compliment per a tothom i serem especialment cautelosos en tots i cadascun dels actes programats».

Entre les noves mesures per a frenar els contagis destaquen la prohibició de fumar a la via pública, en espais a l'aire lliure i també a la platja, quan no es puga respectar una distància mínima interpersonal de dos metres. Pel que fa a l'oci nocturn, s'ha acordat el tancament de discoteques, sales de ball, bars de copes i karaokes.

Sobre els contactes socials, es recomana limitar les trobades fora del grup de convivència estable i es limiten a un màxim de 10 persones.

Aquestes mesures estaran en vigor des d'avui mateix i durant els propers 21 dies.

-->