Notícies destacades

El programa ‘Fem festes, fem poble’ explicarà tota l’actualitat de les Festes Patronals

18/08/2020

Les Festes Patronals tindran un magazín televisiu diari que s'emetrà del 23 al 31 d'agost. El programa inclourà entrevistes, reportatges i testimonis i es podrà seguir a través del canal de YouTube de l'Ajuntament i de Canal 56.

Donades les actuals circumstàncies de crisi sanitària i les limitacions al voltant de les trobades socials, la Regidoria de Festes i Falles ha decidit posar en marxa un magazín televisiu diari per tal de fer arribar al major nombre de persones tota la informació referent a l'actualitat de les Festes Patronals, que arrancaran aquest diumenge 23 d'agost.

El programa portarà per nom 'Fem festes, fem poble' i inclourà entrevistes, reportatges i testimonis a peu de carrer al voltant dels actes més destacats. «D'alguna manera --ha explicat el regidor de Festes i Falles, Pedro Manchón--, volem transmetre l'essència d'aquestes festes tan especials i, ja que molts dels veïns i veïnes de Benicarló no podran assistir a tots els actes, els ho farem arribar a través de la televisió i les xarxes socials sense que s'hagen de moure de casa».

El magazín tindrà una durada de 9 dies, del 23 al 31 d'agost ambdós inclosos, i estarà presentat pel periodista Javier Fresquet i produït per la productora Mediarec. La retransmissió es podrà seguir cada dia a les 14.00 h a través de Canal 56 i pel canal de YouTube de l'Ajuntament de Benicarló.

-->