Notícies destacades

L’Ajuntament reconeix l’èxit del CD Benicarló per l’ascens a Tercera Divisió

30/07/2020

El president i els capitans han estat rebuts per l'alcaldessa al Saló de Plens, en un acte amb accés restringit. L'èxit esportiu coincideix amb la celebració del centenari del Club que es commemorarà la propera temporada 20-21.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, acompanyada del regidor d'Esports, Fernando Jovaní, ha presidit la recepció oficial que l'Ajuntament ha organitzat per a reconèixer l'èxit del CD Benicarló amb motiu de l'ascens a Tercera Divisió.

L'acte, que ha comptat amb la presència del president de Club, José Antonio Gellida, i els capitans Pablo Traver i Albert Monterde, ha servit per felicitar públicament el club per la gesta aconseguida la setmana passada, després d'una temporada molt complicada per la incidència de la pandèmia de la covid19.

L'alcaldessa ha donat l'enhorabona al Club i ha remarcat que «el futbol crea orgull de poble», en referència a totes les felicitacions que ha rebut el CD Benicarló per l'ascens. Xaro Miralles ha posat en valor la trajectòria de l'entitat, que la propera temporada commemorarà 100 anys d'història, i ha constatat que «heu aconseguit una fita que no oblidarem». Finalment, l'alcaldessa ha animat jugadors i directius a «completar una temporada plena d'èxits».

Per la seua banda, el regidor d'Esports, Fernando Jovaní, ha qualificat l'ascens de «fet històric» i ha subratllat el paper de «la gran escola del Benicarló Base Futbol, on s'ha format bona part de la plantilla actual de l'equip». Jovaní ha assegurat que «aquests jugadors tindran l'ocasió perfecte per a debutar en una categoria que els permetrà créixer esportivament i humanament» i s'ha compromés a «continuar invertint en les instal·lacions i a seguir al costat del Club».

El club, en la veu del seu president, ha agraït al poble de Benicarló totes les felicitacions i mostres de suport rebudes i ha reconegut que «tenim per davant un repte molt emocionant que, a més, coincidirà amb el centenari del Club». El capità Albert Monterde, per la seua banda, ha assegurat en nom de tot l'equip que «ens deixarem la pell per defensar l'escut i els colors del CD Benicarló».

-->