Notícies destacades

Primera reunió per a concretar la rotonda a la 340a amb la Ratlla del Terme

15/07/2020

Representants polítics i tècnics dels ajuntaments de Benicarló i Peníscola s'han reunit per a avançar en la construcció de la rotonda. El primer pas serà consultar a la Direcció Territorial d'Infraestructures els passos a seguir per a iniciar els tràmits.

Després del primer contacte mantingut la setmana passada entre l'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, avui ha tingut lloc la primera reunió de tècnics dels dos ajuntaments per tal de començar a concretar la construcció d'una rotonda a l'antiga N340 en l'encreuament amb el camí de la Ratlla del Terme.

A més dels dos alcaldes, han estat presents també els regidors d'Urbanisme de Benicarló i Peníscola, Román Sánchez i Jorge Rovira respectivament, acompanyats per tècnics jurídics i del Departament d'Urbanisme.

La reunió ha servit per a fixar el procediment que caldrà seguir a partir d'ara per a construir la rotonda. En aquest sentit, el primer pas serà consultar amb la Direcció Territorial d'Infraestructures els tràmits necessaris per a iniciar l'expedient i comprovar les propietats privades que quedarien afectades per la construcció de la rotonda.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha recordat que «aquest és un encreuament perillós que diàriament suporta molt de tràfic i la rotonda milloraria notablement la seguretat» i ha assegurat que «esperem arribar a acords amb la Diputació i la Generalitat per tal que la rotonda siga una realitat el més prompte possible».

Per la seua banda, l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha subratllat que «treballarem per buscar la millor solució tècnica i jurídica» i ha constatat que «amb aquesta futura rotonda, donarem una entrada digna als dos municipis a través de l'antiga N340».

-->