Notícies destacades

Benicarló contractarà set persones a través del Pla d’Ocupació de la Diputació

07/07/2020

En concret, s'ocuparan dos auxiliars de museu, dos administratius i tres peons agropecuaris. Els contractes seran de tres mesos a jornada completa i la selecció es realitzarà a través de les oficines Labora.

El Pla d'Ocupació de la Diputació de Castelló, en el qual col·labora l'Ajuntament de Benicarló, permetrà contractar set persones per a desenvolupar projectes en diferents àrees de municipals. Els contractes seran a jornada completa i tindran una durada de tres mesos.

D'una banda, es contractaran dos auxiliars de museus per a donar suport en l'atenció en els diferents espais museístics de Benicarló. També es contractaran dos tècnics superiors en Administració i Finances que duran a terme tasques de suport a les iniciatives d'ajudes al comerç i autònoms que es llançaran des de l'Àrea de Comerç i l'Agència de Desenvolupament i Ocupació Local (AODL).

Finalment, es contractaran tres peons agropecuaris per a tasques de suport a la Brigada Municipal en la neteja de camins.

El regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, ha destacat l'aposta «decidida» de l'Ajuntament de Benicarló, que aportarà més de 23.000 euros al Pla, multiplicant d'aquesta manera per tres l'aportació concedida per la Diputació de 7.546 euros. «Sumant les dos aportacions, destinarem a l'ocupació, només amb aquest Pla, més de 31.000 euros en un moment especialment delicat per la crisi de la covid19».

Els codis de les especialitats seran concretament el 95301011 (per als peons agropecuaris), 37331030 (per als ajudants de museu) i 43091029 (per als administratius).

Les persones interessades en participar en aquest Pla han d'estar inscrites com a demandants d'ocupació a Labora.

-->