Notícies destacades

El Ple aprova destinar 1,1 milions d’euros a la reactivació econòmica i social de Benicarló

26/06/2020

La modificació pressupostària permet adaptar els comptes municipals a la nova realitat. S'han suplementat partides econòmiques, socials i sanitàries que contribuiran a ajudar la ciutadania més vulnerable.

L'Ajuntament de Benicarló ha aprovat una modificació del Pressupost per un total d'1,8 milions d'euros, dels quals, 1,1 milions es destinaran a fer front a la crisi de la covid19, concretament, a atendre l'emergència social i afavorir la reactivació econòmica de la ciutat.

Tal i com ha recordat el regidor d'Economia i Hisenda, Carlos Flos, «amb aquesta modificació volem mitigar en la mesura del possible els efectes del coronavirus i per això hem aprovat aquesta reorientació del Pressupost, per a adaptar-lo a la nova realitat que ha generat l'emergència sanitària».

Carlos Flos també ha explicat que «els canvis s'han fet pensant en la ciutadania més vulnerable, aquella que més està patint els efectes de la crisi». «En aquest sentit --ha explicat el regidor--, s'han suplementat diverses partides que necessitaven més crèdit per a adaptar-se a les exigències de la nova normalitat». Concretament, s'han injectat 400.000 euros a les partides econòmiques, 400.000 euros a les partides socials i 300.000 euros a les partides sanitàries.

«D'aquesta manera --ha recordat Carlos Flos-- podrem garantir la seguretat tant de la ciutadania com dels treballadors de l'Ajuntament [en referència a l'adquisició d'equips de protecció individual i a la neteja i desinfecció d'espais públics] i, a més, ajudarem a aquelles persones que d'un dia a l'altre han perdut el treball i moltes d'elles no poden cobrir les seues necessitats bàsiques».

-->