Notícies destacades

Agricultura entrega als adjudicataris les claus de les parcel·les de l’Hort de la Mar

01/06/2020

Les persones adjudicatàries han de complir les normes bàsiques d'higiene, protecció i distanciament social. A més, tenen l'accés restringit a 3 dies a la setmana en funció de la numeració de la parcel·la.

La Regidoria d'Agricultura ha començat a lliurar les claus de l'Hort de la Mar a les persones que van resultar adjudicatàries de les parcel·les en el sorteig celebrat a finals de febrer. «A causa de la Covid19 --recorda la regidora d'Agricultura, Inma Díaz--, les claus no es van poder lliurar en el seu moment però ara, una vegada superada la primera fase de desescalada, els adjudicataris ja poden accedir al recinte». «Així i tot --ha remarcat la regidora-- totes les persones han de complir una sèrie de requisits mínims abans i després d'accedir al recinte per tal de garantir la salut de les persones».

El lliurament s'està fent als baixos de la Cambra Agrària, amb cita prèvia i de manera esglaonada per tal d'evitar la concentració de persones. Paral·lelament, els adjudicataris estan rebent material informatiu amb totes les mesures que han de tindre en compte: mantindre la distància interpersonal de 2 metres, utilitzar mascareta, netejar-se les mans amb hidrogel abans i després de l'estada a l'hort o portar ferramentes pròpies i desinfectar-les amb sabó abans i després de fer-les servir. A més, queden prohibides les reunions dins de l'Hort de la Mar.

L'horari d'accés també està regulat a través de la numeració de les parcel·les. Els adjudicataris dels números parells podran anar dilluns, dimecres i divendres de 6.00 a 21.00 hores, mentre que els adjudicataris dels números imparells podran anar dimarts, dijous i dissabtes també de 6.00 a 21.00 hores. Els diumenges l'Hort de la Mar estarà tancat.

En total, s'entregaran 28 claus per als horts i tres per als jardins.

-->