NotÝcies destacades

LĺAjuntament repartirÓ mascaretes a la poblaciˇ a partir del dilluns 1 de juny

29/05/2020

Hi haurÓ disponible una mascareta per persona (a partir de 14 anys) del tipus FFP2 reutilitzables. Es podran recollir a la Biblioteca, el Mucbe, la Brigada d'Obres, la Cambra AgrÓria i el Mercat Central.

A partir del dilluns 1 de juny i fins al dimecres 10 de juny l'Ajuntament de Benicarlˇ repartirÓ mascaretes a tot el ve´nat a partir de 14 anys. Es distribuirÓ una mascareta del tipus FFP2 reutilitzable per cada persona empadronada a Benicarlˇ i per a recollir-la caldrÓ acudir amb el DNI o NIE original a un dels punts habilitats: la Biblioteca, el Mucbe, la Brigada d'Obres, la Cambra AgrÓria i el Mercat Central.

Cada persona podrÓ recollir totes les mascaretes de la seua unitat familiar aixÝ com les mascaretes d'altres familiars o ve´ns, sempre i quan presente el DNI o NIE original d'aquests familiars o ve´ns.

L'alcaldessa de Benicarlˇ, Xaro Miralles, ha explicat, en referŔncia a l'˙s de les mascaretes, que źapostar per la prevenciˇ Ús la millor arma que tenim ara mateix al nostre abast per posar fi a la pandŔmia i per evitar possibles rebrots ara que les mesures de confinament s'estan flexibilitzant╗.

Xaro Miralles ha explicat que źhem distribu´t els punts de recollida en diferents zones de la ciutat per tal d'evitar acumulacions en la zona del centre╗. Sobre aix˛, l'alcaldessa ha reiterat que źseguim en estat d'alarma i, per tant, Ús necessari limitar els desplašaments, aixÝ que facilitarem que les persones mÚs vulnerables, com la gent gran o amb alguna discapacitat, no hagen de recollir personalment la mascareta sinˇ que podrÓ fer-ho un amic o familiar╗.

La recollida s'haurÓ de fer amb els elements de protecciˇ necessaris per a garantir el lliurament en les mÓximes condicions de seguretat, de manera que serÓ obligat acudir als punts de recollida amb mascareta. El repartiment anirÓ a cÓrrec de treballadors de l'Ajuntament de Benicarlˇ.

-->