Notícies destacades

Ràdio Benicarló serà la veu de tot l’alumnat amb el programa ‘Retweet Ràdio’

22/05/2020

El programa s'emetrà els dilluns, dimecres i divendres després del magazín 'Veus de Casa'. L'espai és fruit de la col·laboració de tota la comunitat educativa (alumnat, professorat i famílies) i comptarà amb la participació dels 11 centres educatius de Benicarló.

El proper dilluns 25 de maig començaran les emissions de 'Retweet Ràdio', un programa que s'emetrà a través de Ràdio Benicarló i en el qual participarà l'alumnat dels 11 centres educatius de Benicarló, des dels centres d'educació infantil i primària públics i concertat fins als d'educació secundària, també públics i concertat, el Centre Integrat Públic de Formació Professional, el Conservatori Mestre Feliu i l'Escola de Persones Adultes.

El programa s'ha concebut com un espai de trobada que permetrà connectar la totalitat dels membres de la comunitat educativa, és a dir, alumnat, professorat i famílies, i els continguts inclouran tot tipus de propostes educatives, des de literàries i científiques fins a musicals o lúdiques.

L'alcaldessa, Xaro Miralles, responsable de l'Àrea d'Educació, ha assegurat que «és una satisfacció que el món educatiu haja pensat en l'emissora municipal com a mitjà per a comunicar-se amb totes les famílies» i ha destacat que «en aquesta situació tan complicada que estem vivint, aquest projecte permetrà recuperar els vincles entre l'alumnat i reforçarà el paper de l'escola com a comunitat».

La inspectora d'educació Sonia Ibáñez, impulsora del projecte, ha remarcat que «en un moment en què hem hagut de reinventar els centres educatius i passar d'una educació presencial a una educació a distància, hem vist oportú potenciar el recurs de la ràdio municipal per a posar en contacte alumnes, professors i famílies».

La inspectora ha agraït la predisposició de tota la comunitat educativa i de l'Ajuntament de Benicarló per a dur endavant aquest projecte i ha felicitat expressament Myriam Moya 'Mymi', alumna del cicle formatiu d'Animació Sociocultural y Turística de l'IES Ramón Cid, que exercirà la coordinació, l'assessorament i el muntatge de tots els programes.

'Retweet Ràdio' es podrà escoltar els dilluns dimecres i divendres just després del magazín Veus de Casa, que s'emet cada dia a les 11.00 hores i a les 18.00 hores. Cadascun dels espais tindrà una durada de 15 minuts i està previst que cada setmana participen els 11 centres.

-->