Notícies destacades

Benicarló secundarà el dol oficial convocat per la Generalitat per al diumenge 19 d’abril

17/04/2020

La convocatòria vol ser una mostra de respecte pels milers de persones que estan perdent la vida a causa del coronavirus. Les banderes dels edificis municipals de Benicarló onejaran a mitja asta durant tot diumenge.

Benicarló s'afegirà a la jornada de dol oficial que ha convocat la Generalitat com a mostra de respecte, condol i reconeixement per les persones que han perdut la vida a causa de la Covid 19. És per això que aquest diumenge 19 d'abril les banderes dels edificis municipals onejaran a mitja asta, per a recordar les víctimes i honrar la seua memòria.

A més, l'acord de Presidència de la Generalitat publicat avui al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) convida a tots els valencians i valencianes a fer 3 minuts de silenci als balcons el mateix diumenge a les 12.00 hores.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha assenyalat que «des de Benicarló ens afegirem a aquesta jornada per mostrar tot el nostre suport a les persones que han perdut éssers estimats i també a totes aquelles que estan lluitant per superar la malaltia». Miralles convida la ciutadania de Benicarló a expressar també el seu condol sortint als balcons a les 12.00 del migdia fent tres minuts de silenci.

-->