NotÝcies destacades

Benicarlˇ celebrarÓ demÓ divendres el primer Ple telemÓtic de la hist˛ria

16/04/2020

La sessiˇ reunirÓ als 21 regidors i regidores, que debatran, entre d'altres, la proposta de traslladar el festiu de Sant Gregori (9 de maig) al 8 d'octubre. Es podrÓ seguir en directe a travÚs del canal de YouTube de l'Ajuntament i, com sempre, per RÓdio Benicarlˇ.

L'Ajuntament de Benicarlˇ celebrarÓ demÓ, a partir de les 13.00 hores, el que serÓ el primer Ple municipal telemÓtic de la hist˛ria, una mesura que s'ha adoptat a causa de l'actual situaciˇ d'emergŔncia sanitÓria.

La sessiˇ complirÓ amb tots els requisits tŔcnics i de seguretat per a certificar la legalitat de les decisions que s'adopten a travÚs d'aquesta via telemÓtica. AixÝ, el Ple es regirÓ per tots els parÓmetres previstos per la llei. En aquest sentit, s'han habilitat eines per a solĚlicitar l'˙s de la paraula i tambÚ s'han previst mŔtodes alternatius de votaciˇ en cas de fallar la connexiˇ d'algun dels regidors o regidores.

Pel que fa a la retransmissiˇ, la sessiˇ es podrÓ seguir en directe pel canal de YouTube de l'Ajuntament de Benicarlˇ i, com sempre, per l'emissora municipal, RÓdio Benicarlˇ (107.3 FM o www.radiobenicarlo.org).

Ordre del dia

L'ordre del dia de la sessiˇ plenÓria inclou la proposta de traslladar el dia festiu del 9 de maig al 8 d'octubre, el dia abans de la diada de la Comunitat Valenciana. En tot cas, la romeria en honor a Sant Gregori no se celebrarÓ el 8 d'octubre, sinˇ que s'ha postposat per al 9 de maig de 2021.

El Ple debatrÓ tambÚ l'aprovaciˇ de cinc expedients de reconeixement extrajudicial de crŔdit.

Consulteu aquÝ l'ordre del dia complet.

-->