Benicarló adquireix dos noves cistelles per al Pavelló Poliesportiu Municipal

03/03/2020

El canvi era una de les exigències de la Federació Espanyola de Bàsquet per poder jugar a la categoria de LEB Plata. Han estat comprades al Valencia Basket Club.

El regidor d'Esports, Fernando Jovaní, ha presentat aquest matí les dos noves cistelles que l'Ajuntament ha adquirit per tal d'instal·lar-les al Pavelló Poliesportiu Municipal. Jovaní ha detallat que les cistelles s'han comprat al Valencia Basket Club per 4.530 euros, en lloc de comprar-les noves, «perquè una parella nova de cistelles més els treballs costaven entre 50.000 i 60.000 euros», ha desvetllat el regidor.

Aquest canvi ve motivat per l'exigència de la Federació Espanyola de Bàsquet per a poder jugar a la categoria de LEB Plata, que demanda cistelles que estiguen al terra i no penjades del sostre, com les que tradicionalment ha tingut el Pavelló.

Cada cistella pesa aproximadament uns 1.500 quilos, per la qual cosa s'han hagut de realitzar actuacions de reforç en les zones del parquet flotant on van ubicades les cistelles, per tal que aguante el pes sense malmetre's.

A més, també s'ha reforçat el terra d'un fons del pavelló, que serà l'espai on s'ubicaran les cistelles quan estiguen desmuntades. El regidor ha afirmat que «dos persones són suficients per tal de muntar i desmuntar les cistelles, però només si les tenim a prop, per la qual cosa hem decidit eliminar la primera graderia del fons nord i així poder tindre-les a mà».

-->