Notícies destacades

Joventut impulsa una campanya informativa per a empoderar els joves

20/02/2020

La campanya porta per nom «El teu projecte de vida» i pretén ajudar i assessorar la joventut en la seua integració en la societat. S'han programat accions trimestrals per a difondre els serveis de formació, orientació i assessorament que ofereix la Regidoria de Joventut.

El regidor de Joventut, Fernando Jovaní, ha presentat una campanya anual de la Regidoria pensada per a acompanyar i empoderar els joves en el seu camí cap a la integració en la societat. «Avui en dia els joves tenen molts problemes a l'hora d'incorporar-se a la vida adulta», ha dit el regidor. «L'habitatge, la fiscalitat o el treball són només alguns exemples dels problemes que tenen per a integrar-se, i per això, des de la Regidoria, volem acompanyar-los, per tal que puguen superar tots els handicaps i dificultats que s'aniran trobant al llarg del camí».

La campanya, que es difondrà en les diferents trobades organitzades per a públic juvenil, com la Fira Formativa o la Fira de la Joventut, pretén que els joves exprimisquen tot el seu potencial a l'hora de planificar el futur, i per això posa a la seua disposició tots els serveis de formació i assessorament per a orientar-los i motivar-los en la presa de decisions que marcaran el seu futur.

-->