Notícies destacades

Les Ofertes al Carrer tornen aquest diumenge a la plaça de la Constitució

17/02/2020

Les botigues de Benicarló tornaran al carrer diumenge 23 de febrer amb tota l'oferta del final de la temporada de tardor-hivern. Vora30establiments comercials de la ciutat es reuniran a la plaça de la Constitució de 10.00 a 14.00 hores.

El proper diumenge 23 de febrer tindrà lloc una nova edició de les Ofertes al Carrer, una iniciativa de l'Ajuntament en col·laboració amb la Unió de Comerços de Benicarló per tal de dinamitzar el comerç local.

Vora30establiments comercials de la ciutat sortiran al carrer per oferir els seus productes, des de botigues de roba o sabateries fins a moda infantil, complements, articles de regal i roba i calçat esportiu. Enguany, els estands s'ubicaran a la plaça de la Constitució en horari de matí, de 10.00 a 14.00 hores.

La regidora de Comerç, Clara Cid, convida tota la ciutadania a visitar la plaça de la Constitució aquest diumenge i assenyala que «amb aquesta nova edició de les Ofertes al Carrer apostem de nou per una iniciativa que pretén donar a conéixer el nostre sector comercial, dinamitzar la ciutat i fomentar que els veïns i visitants surten al carrer».

-->