Notícies destacades

La Junta de Seguretat tractarà l’augment de robatoris en el comerç local

06/02/2020

La reunió tindrà lloc el proper 27 de febrer per a coordinar el dispositiu de seguretat de cara a les Falles 2020. A la cita es convocaran també a la regidora de Comerç i al president de la Unió de Comerços.

La Junta de Seguretat de Falles convocada per al proper 27 de febrer per a concretar les mesures de seguretat que es posaran en marxa a Benicarló amb motiu de les Falles inclourà en l'ordre del dia l'increment dels robatoris en el comerç local que s'ha detectat en les últimes setmanes. Per aquest motiu, a la reunió estaran presents la regidora de Comerç, Clara Cid, i el president de la Unió de Comerços, Adrián Palacio.

La Junta estarà presidida per l'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i la subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten, i comptarà amb la presència dels regidors de Policia i Seguretat, Ilde Añó, Festes i Falles, Pedro Manchón, Agricultura, Inma Díaz, el cap de la Policia Local, Agustín Parra, i comandaments del cos de la Guàrdia Civil i Policia Autonòmica.

A més dels robatoris en el comerç local, es tractaran els assumptes relacionats amb la seguretat de les Falles 2020 i la problemàtica general que afecta a Benicarló en matèria de seguretat, inclosa l'evolució de robatoris i incidències en l'àmbit rural. A més, es farà un repàs a les dades estadístiques de delinqüència del segon semestre de 2019.

-->