El Centre Geriàtric Sant Bartomeu se suma a la celebració de Sant Antoni

21/01/2020

Els usuaris han elaborat un dimoni en un taller de manualitats i han cuinat les típiques coques en un taller de cuina. Les activitats han comptat amb la col·laboració de l'alumnat del Cicle Formatiu d'Atenció Sociosanitària de l'IES Ramón Cid.

Com cada any, els usuaris del Centre Geriàtric Sant Bartomeu han celebrat la festivitat de Sant Antoni amb un seguit d'activitats relacionades amb la festa. En concret, s'ha dut a terme un taller de manualitats, en el qual han elaborat un dimoni, i un taller de cuina, que ha servit per a fer les tradicionals coques de Sant Antoni.

Les activitats han comptat amb la col·laboració de l'alumnat del Cicle Formatiu d'Atenció Sociosanitària de l'IES Ramón Cid, que ha participat en la realització de tallers de pintura, en la narració de la història de Sant Antoni, en un balls de disfresses d'animals, etc. A més, s'ha preparat la tradicional foguera al pati del centre i s'ha cremat el dimoni, mentre els usuaris han degustat les coques que han elaborat.

Enguany també han participat els usuaris del Centre de Dia 9 d'octubre, que s'han desplaçat fins al Centre Geriàtric per a disfrutar de la festa i de les activitats.

-->