Notícies destacades

Benicarló habilitarà un parc caní amb obstacles, activitats d’agility i un pipi-can

23/12/2019

Els treballs van començar la setmana passada i s'inclouen en els pressupostos participatius de 2019. La zona comptarà amb obstacles i elements d'agility, bancs per als acompanyats, dispensadors de bosses i una font.

La plaça contigua al carrer de Mariano Miquel i Polo (al costat de la plaça dels Mestres del Temple) acollirà en breu un parc caní amb obstacles i activitats d'agility, un dels projectes inclosos en els pressupostos participatius de 2019.

Els treballs van començar la setmana passada amb la delimitació dels 825 metres quadrats que ocuparà l'espai, ubicats en una zona verda enjardinada de més de 1.400 metres quadrats.

El parc es dotarà amb diversos elements per a mantindre els gossos en bona forma i millorar les seues habilitats físiques, que és una de les demandes dels propietaris de mascotes, cada dia més nombrosos a Benicarló. L'espai també comptarà amb bancs per als acompanyats, dispensadors de bosses, una font i un pipi-can.

La regidora de Participació Ciutadana, Filo Agut, ha reconegut que «aquest era un projecte molt demandat a Benicarló» i s'ha reafirmat en la «necessitat d'aportar pel foment del benestar animal».

-->