La setena edició de Bocabadats tanca la temporada amb gran èxit de participació

16/12/2019

Un total de 1.587 persones han assistit als sis espectacles que s'han representat, mentre que els vuit tallers didàctics familiars han congregat 600 persones. Un dels espectacles va servir per estrenar el Jardí del Mucbe.

El programa Bocabadats, la proposta de la Regidoria de Cultura adreçada al públic infantil i familiar, ha posat fi a la setena edició amb una resposta immillorable del públic. Els sis espectacles que s'han representat enguany han estat pràcticament plens, amb un total de 1.587 persones.

A més, un dels espectacles va servir per estrenar el Jardí del Mucbe, el nou espai cultural amb què compta Benicarló. L'emplaçament, de 1.900 metres quadrats, està format per una àgora amb una grada amb capacitat per a 100 persones i per un hort botànic on s'han mantingut els arbres que existien i s'han plantat espècies de flors i vegetals autòctones.

D'altra banda, els tallers familiars, que van finalitzar el passat dissabte, també han tancat amb un gran èxit de participació. En concret, entre els vuit tallers que s'han dut a terme, han participat un total de 600 persones, que han après a treballar la tècnica del collage, a fer màscares i penjolls o a fer dibuixos 3D, entre d'altres.

-->