Benicarló reprèn les negociacions per al trasllat de l’Ecoparc al Sector 11

13/12/2019

La instal·lació s'ubicarà als terrenys ubicats a la part de darrere del Cementeri Municipal. Es preveu que el trasllat puga estar efectuat de manera definitiva al llarg de l'any 2020.

L'Ajuntament de Benicarló ha reprès les negociacions amb la gerència del Consorci de Residus de la Zona 1 per tal de gestionar el trasllat de l'Ecoparc als terrenys dotacionals de la part de darrere del Cementeri Municipal (Sector 11). L'alcaldessa, Xaro Miralles, ha confirmat que ja s'han dut a terme les primeres reunions i ha destacat la «predisposició del Consorci a continuar endavant amb el projecte». Miralles subratllat la importància de fer efectiu el trasllat el més prompte possible «per tal d'oferir un millor servei i unes millors condicions».

Prèviament a iniciar el trasllat, el Consorci ha de sol·licitar la cessió de l'ús dels terrenys, mentre que l'Ajuntament ha de tramitar la llicència d'obres, que ja està presentada. Paral·lelament, caldrà elaborar el projecte de llicència ambiental i, una vegada aprovat, ja es podria atorgar la llicència d'obres per a començar els treballs.

Actualment, les instal·lacions de l'Ecoparc es troben junt al Camp de Futbol Municipal Àngel 'Pitxi' Alonso. Una vegada es faça efectiu el trasllat, aquests terrenys alliberats s'adequaran com a instal·lacions esportives.

-->