La Policia Local farà controls d’alcoholèmia i de drogues al llarg d’aquest cap de setmana

12/12/2019

La Policia Local de Benicarló controlarà durant els dies 12, 13, 14 i 15 la taxa d'alcoholèmia i la presència de drogues entre els conductors coincidint amb els dinars i sopars d'empresa habituals en aquestes dates. Aquestes campanyes són essencials per disminuir el nombre d'accidents.

Amb l'objectiu de continuar disminuint el nombre d'accidents de tràfic a Benicarló, la Policia Local s'ha adherit a la campanya especial de la Direcció General de Tràfic que pretén controlar la taxa d'alcoholèmia i la presència de drogues entre els conductors en el període previ a les festes de Nadal i Cap d'Any, durant el qual són habituals les reunions, dinars i sopars amb amics i companys de treball.

La incidència del consum d'alcohol i drogues en la zona urbana, especialment en aquestes dates i en determinades zones amb locals d'oci i restauració, fa que aquesta campanya, que es durà a terme els dies 12, 13, 14 i 15 de desembre, tinga una incidència directa en la disminució d'accidents a Benicarló.

El regidor de Policia, Ilde Añó, ha dit que «intentem dur a terme aquestes campanyes en èpoques en què és habitual l'augment del consum d'alcohol a causa de les reunions, dinars i sopars que es duen a terme, però això no vol dir que deixe de ser perillós mesclar l'alcohol i les drogues amb la conducció».

-->