Notícies destacades

Sanitat ampliarà el Centre de Salut Pública per a millorar el servei a la ciutadania

11/12/2019

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha visitat avui Benicarló i s'ha reunit amb l'equip de govern i amb els màxims responsables en màteria de sanitat i salut. La consellera ha anunciat que s'habilitaran dos sales més al Centre de Salut Pública que cobriran les necessitats del centre.

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, Ana Barceló, ha visitat avui Benicarló i ha anunciat que la Conselleria ampliarà les instal·lacions del Centre de Salut Pública de Benicarló, ubicat a dependències del carrer de Peníscola (primer pis).

Les actuacions, que aniran a càrrec del Departament de Salut de Vinaròs, consistiran a habilitar dos noves sales per al nou personal que s'ha incorporat recentment. La consellera ha destacat que «amb aquesta ampliació quedaran cobertes completament les necessitats del centre» i ha agraït la predisposició de l'alcaldessa i la col·laboració de l'Ajuntament de Benicarló en la cessió de l'espai».

La consellera, acompanyada per l'alcaldessa, s'ha reunit primer amb tot l'equip de govern de l'Ajuntament de Benicarló i posteriorment amb l'equip directiu del Centre de Salut Integrat, inclosa la gerència de l'Hospital de Vinaròs.

-->