El Cortijo, Hogar del Pescador i Tulipa guanyen els Premis al Comerç 2019

09/12/2019

Els guardons s'han entregat en les categories de Trajectòria Empresarial, de Qualitat Comercial i d'Innovació, Renovació i imatge. L'entrega de premis serà el proper diumenge 15 de desembre al Magatzem de la Mar.

Els Premis al Comerç 2019, que entrega la Regidoria de Comerç, han volgut reconéixer una vegada més l'esforç de les empreses i establiments de Benicarló per millorar el servei que ofereixen als consumidors i clients. Els premis reconeixen aquest esforç i animen el sector comercial de la ciutat a continuar treballant en la bona direcció.

Pel que fa a la categoria d'Innovació, Renovació i Imatge Comercials, el premi ha estat per a Tulipa, gràcies a les obres de remodelació del seu nou local. En la categoria de Trajectòria Empresarial, que reconeix els establiments o empreses amb una antiguitat major de 50 anys, ha resultat guanyador el Restaurant el Cortijo Hnos. Rico. Mentre que el premi a la Qualitat Comercial ha estat per al restaurant Hogar del Pescador, que enguany ha obtingut la certificació Sicted de qualitat turística.

El premi a la Solidaritat i a la Responsabilitat Social Empresarial ha quedat desert per no haver-se presentat cap candidatura.

L'entrega de les distincions a tots els guanyadors es durà a terme aquest diumenge 15 de desembre en un acte que tindrà lloc al Magatzem de la Mar a les 12.00 hores.

-->