Divendres 6 de desembre es presenta la cinquena edició del festival Art&Xoc

03/12/2019

El pròxim divendres, 6 de desembre, tindrà lloc la festa de presentació de la cinquena edició del festival Art&Xoc, una iniciativa de la Regidoria de Joventut amb la col·laboració del col·lectiu Benicarló Youth que s'emmarca en els actes de la Festa de la Carxofa.

Ja s'apropa la Festa de la Carxofa i, amb ella, el festival Art&Xoc, el resultat del treball conjunt de la Regidoria de Joventut amb el col·lectiu Benicarló Youth. El festival, que enguany celebrarà el 5é aniversari, es presentarà el pròxim divendres 6 de desembre a partir de les 18.00 hores al pub El Bosc, amb una festa plena de música.

En l'acte de presentació es detallaran les actuacions i activitats de la cinquena edició del festival, que tindrà lloc durant la Festa de la Carxofa. La festa de presentació comptarà amb la música de dj fonki cheff, quick-e i franky stein dj.

L'Art&Xoc (resultat d'un joc de paraules amb la paraula artichoke, que en anglés vol dir carxofa), és la iniciativa conjunta de la Regidoria de Joventut i el col·lectiu Benicarló Youth per tal d'oferir una alternativa juvenil dins dels actes de la Festa de la Carxofa i apropar-los la festa.

-->