Benicarló participa en les Jornades de Coordinació d’Atenció Primària

28/11/2019

La trobada se celebra a Cullera aquesta setmana i té com a objecte debatre sobre la coordinació de l'Atenció Primària davant la Llei de Serveis Socials Inclusius. Benicarló participa avui en la taula redona sobre el model d'intervenció integral.

La regidora de Serveis Socials i Polítiques Inclusives, Gemma Cerdá, junt a tècnics de l'Àrea de Serveis Socials participa aquesta setmana en les Jornades de Coordinació d'Atenció Primària davant la Llei de Serveis Socials Inclusius, que es du a terme a Cullera. En concret, la trobada reuneix a vora 300 professionals i responsables municipals dels departaments de serveis socials.

Al llarg de les jornades es debat sobre l'aplicació de la Llei de Serveis Socials Inclusius amb l'objectiu de potenciar la coordinació interadministrativa en l'àrea de serveis socials, amb la finalitat de garantir la màxima eficiència, eficàcia i qualitat en el seu funcionament.

Gemma Cerdá ha afirmat que «ens trobem davant d'un procés de transformació i canvi que s'ha d'entendre no com una despesa, sinó com una inversió social que genera riquesa i ocupació». «Es tracta de dignificar els serveis socials, que són la quarta pota de l'estat del benestar», ha finalitzat la regidora.

El Departament de Serveis Socials de Benicarló ha participat avui en la taula redona que porta per títol «Per un model d'intervenció integral».

-->