Esports organitza un Campus de Nadal per a ajudar a conciliar la vida familiar i laboral

28/11/2019

Aquest Nadal, la Regidoria d'Esports posarà en marxa una nova edició del Campus Esportiu per a xiquets i xiquetes en edat escolar. El campus tindrà lloc al Pavelló Poliesportiu Municipal i la reserva es pot realitzar en línia.

La Regidoria d'Esports ha presentat el Campus Esportiu de Nadal per a xiquets i xiquetes d'educació primària. El campus tindrà lloc els dies 23, 26, 27 i 30 de desembre i el 2 i 3 de gener al Pavelló Esportiu Municipal. Entre les activitats que podran realitzar els participants s'inclouen sortides en bicicleta, natació, esports individuals i d'equip, etc. L'objectiu d'aquest campus és continuar gaudint de l'activitat física i de l'esport durant les vacances de Nadal, i també ajudar a conciliar la vida familiar i laboral.

Es pot realitzar la inscripció prèvia al web www.esportsbenicarlo.com fins al 13 de desembre, dia en què es realitzarà el sorteig. Els llistats definitius es publicaran el 17 de desembre i el preu de la matrícula és de 10 euros.

La programació esportiva de Nadal es completarà amb les activitats que es presentaran els propers dies: el Cros Ciutat de Benicarló (15 desembre) i la Sant Silvestre (31 de desembre).

-->