La Coordinadora del Menor del Baix Maestrat elabora una revista digital

21/11/2019

La publicació, anomenada «Hem parlat, escolteu», es va presentar a Alcossebre la setmana passada. L'acte va comptar amb la participació dels equips de Serveis Socials dels municipis integrants i va servir per a commemorar el Dia Internacional dels Drets de la Infància i l'Adolescència.

La Coordinadora del Menor del Baix Maestrat, de la qual formen part els Serveis Socials de l'Ajuntament de Benicarló, ha elaborat la revista digital «Hem parlat, escolteu», que recull dibuixos i redaccions de xiquets i xiquetes de la comarca sobre qüestions com el medi ambient, l'esport, la família o la igualtat. Amb aquesta publicació es pretén afavorir el dret a l'expressió dels xiquets i xiquetes i que es tinguen en compte les seues opinions. En aquest sentit, la presidenta de la Coordinadora, Belén Pomar, ha destacat que «tenim la responsabilitat i obligació d'escoltar-los perquè una societat que té cura a la infància és una societat de futur».

L'acte de presentació de la revista va tenir lloc a Alcossebre divendres, i va comptar amb la presència dels equips de Serveis Socials dels municipis integrants, a més de servir per commemorar el Dia Internacional dels Drets de la Infància i l'Adolescència.

La Coordinadora està integrada pels municipis de Benicarló, Vinaròs, Peníscola, Alcalà de Xivert- Alcossebre, Càlig, Traiguera, Sant Jordi, la Jana, Canet lo Roig, Sant Rafel, Rossell, Sant Mateu, Catí, Cervera del Maestre, la Salzadella i Xert.

-->