Notícies destacades

Benicarló afronta la recta final dels Premis Literaris amb un cap de setmana d’excepció

15/11/2019

Aquesta nit a partir de les 20.30 hores viatjarem al passat amb un passeig pels records, les imatges, les paraules i els sons. Demà dissabte, tindrem una entrevista a la comunicadora Sílvia Cóppulo i un diàleg entre la periodista Maria Josep Picó i el gastrònom Toni Massanés. I a partir de les 20.30 hores, la gala de lliurament dels Premis, que comptarà amb la presència del president de la Diputació de Castelló, José Martí.

Benicarló es prepara per a viure un dels caps de setmana culturalment més intensos de l'any. Després d'una setmana carregada d'activitats culturals i promocionals, avui divendres, el Premis Literaris encaren la recta final. I ho fan amb una proposta que ha comptat amb la col·laboració de nombroses associacions i entitats de la ciutat i que ens proposa un viatge al passat, pels records, les imatges, les paraules i els sons. En definitiva, pel patrimoni efímer i immaterial de la història de Benicarló. El passeig començarà a les 20.30 hores al carrer Ample i finalitzarà amb una degustació d'olleta benicarlanda, prèvia adquisició del tiquet corresponent al Mucbe.

Demà dissabte, les activitats les centraran totes al Magatzem de la Mar i començaran a les 17.30 amb «Els diàlegs dels Premis», on tindrem l'oportunitat d'escoltar la comunicadora i docent Sílvia Cóppulo, amb més de tres dècades d'experiència en els mitjans de comunicació.

A les 18.30 hores, podrem assistir al diàleg «Un paisatge d'aliments. Aliments per conservar el paisatge», amb la periodista i divulgadora científica Maria Josep Picó i l'especialista en gastronomia Toni Massanés, director de la fundació Alícia.

I a partir de les 20.30 hores arrancarà la gala de lliurament dels Premis Literaris, presentada per la periodista d'À Punt Isabel Pastor, que comptarà amb l'actuació musical del grup Free Boleros. L'acte estarà presidit per l'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, que estarà acompanyada pel president de la Diputació de Castelló, José Martí.

-->