La Biblioteca Manel Garcia Grau fomenta la igualtat de gènere amb un contacontes

14/11/2019

Vora 200 xiquets i xiquetes de 4t i 5è de primària han assistit a la funció duta a terme a la Biblioteca, que ha tingut com a objectiu fomentar la igualtat entre homes i dones. També s'organitza un concurs d'il·lustració i escriptura creativa, amb la igualtat com a protagonista, i en el qual l'alumnat pot participar.

La Biblioteca Manel Garcia Grau ha acollit aquesta setmana un contacontes molt especial. Els vora 200 xiquets i xiquetes de 4t i 5è de primària dels CEIP Eduardo Martínez Ródenas, Francesc Catalán i Marqués de Benicarló han assistit a «Amb la igualtat jo conte», un espectacle amb un objectiu clar: el foment de la igualtat entre homes i dones. A més, l'alumnat ha realitzat una avaluació prèvia i una altra de posterior per tal d'identificar els prejudicis, els valors i els conceptes.

La realització d'aquest contacontes ha estat possible gràcies a la subvenció que la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha atorgat a Prosa Elàstica, una associació sense ànim de lucre. L'obra ha anat a càrrec de Rebombori Cultural.

A més d'aquests contacontes, els centres podran participar en un concurs d'il·lustració i escriptura creativa, en el qual l'alumnat podrà realitzar les seues creacions, amb la igualtat de gènere com a protagonista. L'associació Prosa Elàstica organitzarà el lliurament dels premis abans de finalitzar el primer trimestre escolar, en una jornada molt especial on es reuniran els guanyadors.

-->