El magazín «Veus de casa» torna a Ràdio Benicarló

07/11/2019

A partir de dilluns, 11 de novembre, l'emissora emetrà de dilluns a divendres un nou programa amb informació i novetats de l'actualitat municipal. El magazín comptarà amb col·laboradors d'àmbits molt diversos i donarà veu al teixit associatiu benicarlando.

Amb «Veus de casa», un magazín d'informació general, Ràdio Benicarló pretén crear un espai informatiu diari que es farà ressò de tota l'actualitat de la ciutat i que inclourà entrevistes, tertúlies i reportatges que aproparan als oients tot el que esdevé a la localitat. El programa comptarà amb una quinzena de col·laboradors que tractaran temes de cultura, ciència, història, gastronomia o esports, sempre des d'una perspectiva local i donant veu així a l'ampli teixit associatiu benicarlando. A més, s'incorporaran a la nova programació seccions inèdites.

El programa s'emetrà de dilluns a divendres, d'11.00 a 13.00 hores, amb redifusió a partir de les 20.00 hores. Estarà presentat i dirigit pel periodista Javier Fresquet i podrà escoltar-se tant a través del 107.3 de l'FM com del web www.radiobenicarlo.org i de l'aplicació per a dispositius mòbils de Ràdio Benicarló.

-->