Notícies destacades

Nou impuls per a la implantació de l’administració electrònica a Benicarló

18/10/2019

Personal polític i tècnic de l'Ajuntament de Benicarló assisteix a unes jornades formatives sobre la plataforma SEDIPUALB@. Aquesta eina, desenvolupada per la Diputació d'Albacete, servirà per a implantar l'administració electrònica a l'Ajuntament de Benicarló.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i la regidora de Modernització, Transparència i Administració Electrònica, Clara Cid, acompanyades de personal tècnic i administratiu de l'Ajuntament, han assistit ahir i avui a una jornada formativa a la Diputació d'Albacete per tal d'avançar en la implantació definitiva de l'administració electrònica a l'Ajuntament de Benicarló.

La jornada, dividida en 4 sessions i dos dies, ha servit per a mostrar les funcionalitats de la plataforma SEDIPUALB@ i la tramitació dels diferents procediments administratius que, a partir de la implantació de l'administració electrònica, s'hauran de gestionar digitalment.

L'Ajuntament de Benicarló es va adherir a aquesta plataforma pública desenvolupada per la Diputació d'Albacete mitjançant un conveni, ratificat pel Ple del passat mes d'agost, que preveu la cessió de l'ús de la totalitat d'aplicatius i eines que integren la plataforma i les successives ampliacions i actualitzacions.

La plataforma pública SEDIPUALB@ permet realitzar una gestió completament digital de tota l'activitat administrativa d'una entitat d'àmbit públic. Actualment està present en més de 250 entitats de 7 comunitats autònomes diferents. A la Comunitat Valenciana, la tenen implantada municipis com Sagunt, Montcada, Manises, Mislata, Quart de Poblet o Paiporta.

-->