Dones artistes protagonitzen els tallers familiars de tardor del Mucbe

01/10/2019

Amb l'objectiu de reconèixer el paper de les dones en el món de l'art, el Mucbe imparteix una sèrie de tallers d'octubre a desembre. Tres artistes contemporànies seran les protagonistes dels diversos tallers: Frida Kahlo, Olga Rozánova i Judy Chicago.

El Mucbe ha programat una sèrie de tallers d'octubre a desembre, adreçats al públic familiar amb xiquets i xiquetes de 2 a 12 anys, per tal de posar en valor el rol de les dones artistes. La idea és que els tallers estiguen inspirats en l'obra de les tres artistes contemporànies que s'han escollit: Frida Kahlo (Surrealisme), Olga Rozánova (Constructivisme) i Judy Chicago (Pop Art).

Així, els tallers començaran aquest dissabte 5 d'octubre amb el taller de màscares mexicanes «Coneixem les Catrines», continuarà amb el de dibuix transparent «Pintem amb cera blanca i aquarel·les» i finalitzarà amb el de collage «Formes i colors».

D'altra banda, durant el mes de novembre es durà a terme el taller de dibuix 3D «El nostre dibuix surt del paper», el de penjolls de plàstic màgic «Frida Kahlo», el de tàngram «Fem un tàngram i creem formes amb ell» i el de retrat «Dibuixem el nostre acompanyant». Al mes de desembre es portarà a terme el taller de penjolls de plàstic màgic «Olga Rozánova».

Els tallers es duran a terme al Mucbe els dissabtes a les 17.00 hores. Les persones interessades han de formalitzar la inscripció telefonant al 964 460 448 o per correu electrònic correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org.

-->