La Universitat Popular comença el curs amb novetats en l’oferta formativa

19/09/2019

El pròxim dimarts 1 d'octubre comença el període de matriculació per al curs 2019/20 de la Universitat Popular (UP). A l'oferta habitual dels últims cursos se suma la recuperació de les classes de conversa de Francés i del taller d'Expressió corporal, a més de la reestructuració del taller de Cinema i l'ampliació dels nivells del taller de Creació Literària.

La Universitat Popular (UP) està a punt d'obrir les portes d'un nou curs amb novetats en l'oferta formativa. Aquest curs els principals canvis són la recuperació de les classes de conversa de Francés (B1) i del taller d'Expressió Corporal. A més, també s'ha reestructurat el taller de Cinema en quatre cursets monogràfics de curta durada: guió de ficció, interpretació, guió de còmic i curtmetratge. També s'ha ampliat l'oferta del curs de Creació Literària amb dos nivells: iniciació i avançat.

La resta mantindrà bàsicament la mateixa oferta que en els cursos anteriors: Continguts socioculturals de la Unió Europea, Espanya i el País Valencià; Tall i confecció; Fotografia; Entrenament de la Memòria; Telefonia Mòbil i Informàtica bàsica. Pel que fa al curs de Dibuix i Pintura, s'està treballant per trobar un espai adequat a les necessitats i que permeta reincorporar prompte el curs a la programació.

Pel que fa als idiomes, aquest curs s'ofereix Anglés bàsic i de conversa (B1), Francés de conversa (B1), Àrab bàsic, Castellà a nivells d'iniciació i bàsic i Valencià per a preparar els exàmens d'A1, B1, B2, C1 i C2 de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

De l'1 al l'11 d'octubre es podran formalitzar les matrícules a l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament, en horari de 9.00 a 14.00 hores, amb un ordre de matriculació que s'ha establert en funció dels cursos i la procedència dels alumnes. L'inici del curs està previst per a la setmana del 21 d'octubre.

-->