Benicarlˇ inicia el curs escolar amb normalitat i amb un increment dĺalumnes

09/09/2019

Tots els alumnes de Benicarlˇ, de primÓria i secundÓria, han comenšat avui el curs escolar amb total normalitat, tot i l'augment del nombre d'alumnes en primÓria. El CEIP Eduardo MartÝnez Rˇdenas ha assumit una nova aula per a alumnes de 3 anys.

Els 4.121 alumnes dels centres escolars de primÓria i secundÓria obligat˛ria de Benicarlˇ han comenšat avui el curs 2019/2020 amb total normalitat, com ha remarcat l'alcaldessa i regidora d'Educaciˇ, Xaro Miralles. Tot i l'augment d'alumnes en primÓria respecte de l'any passat, Miralles ha reconegut que źara per ara, per a alumnes de 3 anys tenim 15 vacants grÓcies a la nova aula que s'ha habilitat al CEIP Eduardo MartÝnez Rˇdenas per a absorbir l'arribada de nous alumnes╗.

Miralles ha ressaltat que źal contrari del que passa en altres llocs, Benicarlˇ guanya alumnes cada any, la qual cosa en ocasions ens genera dificultats perquŔ ens obliga a trencar rÓtios╗. źDe fet, el nombre total d'alumnes de primÓria ha augmentat una quarantena respecte del curs anterior╗, ha finalitzat Miralles.

-->