El Ple aprovarÓ la subscripciˇ del conveni per a la implantaciˇ de lĺAdministraciˇ electr˛nica

29/08/2019

Aquest Ús el primer pas per a la implantaciˇ de l'Administraciˇ electr˛nica i la creaciˇ de l'Oficina d'atenciˇ al ciutadÓ, que seran una realitat els pr˛xims mesos. L'Ajuntament ha escollit la plataforma de la Diputaciˇ d'Albacete atenent a criteris d'eficÓcia i eficiŔncia.

El Ple de l'Ajuntament de Benicarlˇ aprovarÓ avui la subscripciˇ del conveni amb la Diputaciˇ d'Albacete per a la implantaciˇ de la plataforma SEDIPUALB@, un servei que la diputaciˇ posa a disposiciˇ d'altres administracions. Aquest servei permetrÓ implantar l'Administraciˇ electr˛nica i la creaciˇ de l'Oficina d'atenciˇ al ciutadÓ a l'Ajuntament.

L'alcaldessa de Benicarlˇ, Xaro Miralles, s'ha mostrat molt satisfeta per avanšar en la implantaciˇ de l'Administraciˇ electr˛nica i ha declarat que źgrÓcies a aquest primer pas, tant l'Administraciˇ electr˛nica com l'Oficina d'atenciˇ al ciutadÓ seran una realitat els pr˛xims mesos i suposaran la transformaciˇ digital de l'Ajuntament╗.

D'entre les diverses alternatives possibles, els serveis tŔcnics de l'Ajuntament han optat per aquesta plataforma perquŔ Ús la mÚs id˛nia per aconseguir la major eficÓcia i eficiŔncia, segons les necessitats del municipi. Altres entitats de la Comunitat Valenciana com Sagunt, Manises i Quart de Poblet tambÚ es troben adherides a aquesta plataforma.

-->