Benicarló contractarà 17 joves a través del programa Avalem Joves Plus

09/08/2019

L'Ajuntament de Benicarló referma el seu compromís amb la creació d'ocupació i contractarà 17 joves menors de 30 anys que prestaran serveis en diferents departaments municipals al llarg d'un any. La iniciativa és gràcies al programa Avalem Joves Plus de la Generalitat Valenciana, que destinarà al voltant de 255.000 euros a la ciutat.

Per tercer any consecutiu, l'Ajuntament de Benicarló contractarà joves desocupats menors de 30 anys a través del programa Avalem Joves Plus de la Generalitat Valenciana. Aquest any la inversió és de 255.998,70 euros i permetrà contractar 17 joves, tant amb qualificació (EMCUJU) com sense (EMPUJU), que treballaran durant un any a jornada completa en diferents departaments municipals.

En concret, els perfils que l'Ajuntament vol incorporar són: 1 periodista, 6 personal administratiu, 2 monitors socioculturals, 1 ajudant de biblioteca, 1 historiador/a, 1 treballador/a social, 1 informàtic/a, 1 orientador/a i 3 conserges. Per a optar a qualsevol de les 17 places cal ser menor de 30 anys, estar inscrit al sistema de Garantia Juvenil i al Labora (antic Servef) com a demandant d'ocupació.

El regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, s'ha mostrat molt satisfet amb la subvenció i ha remarcat que «aquest programa ajuda a donar oportunitats laborals als joves i a més contribueix a aportar recursos personals a l'Ajuntament».

Aquest programa és una actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu.

Consulteu aquí l'anunci de selecció.

-->